Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1225 niezalogowanych)
24 Posty
Krzysiek .
(VendetaJ85)
Wiking
kryss napisał:
oj maryjanek ,w stolycy mieszka 1 700 000, a w boleslawcu 40 000,rusz glowa troche

To też kryss, ale ja mam robotę, od tego się opędzić nie można, wiem co potrafię i na co mnie stać. Tylko ludzie płacić nie chcą, przynajmniej nie tu. Weżmie taki kasę z ubezpieczalni i zrobi oby jak najtaniej. A ty musisz z cen schodzić bo jak nie to pełno "fachowców" po stodołach klepie. Efekt takiej naprawy każdy zna, ale tanio... Taka niezdrowa konkurencja szarej strefy... A poszkodowanemu w wypaku kaska z ubezpieczenia w kieszeni zostanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
napewno,no i co tu duzo gadac region znacznie mniej zamozny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Krzysiek .
(VendetaJ85)
Wiking
Ubezpieczalnie są przyszłością.
Ale do tego trzeba zmienić prawo. No i trochę kasy na inwestycje, a jest to bardzo droga branża.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
fakt-sprzet niezle kosztuje,malowalem hydrodynamicznie z lakierowaniem samochodu tego porownac nie mozna,ale wiem co i ile kosztuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Krzysiek .
(VendetaJ85)
Wiking
kryss napisał:
fakt-sprzet niezle kosztuje,malowalem hydrodynamicznie z lakierowaniem samochodu tego porownac nie mozna,ale wiem co i ile kosztuje

Tym bardziej, że rozmawiamy o tych mikro przedsiębiorstwach, które zatrudniają do 10 osób (a to już porządny serwis).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Krzysiek .
(VendetaJ85)
Wiking
Dzięki za info, parę ciekawych rzeczy się dowiedziałem, ale cały czas zbaczamy z tematu. gabriel, Anna, kryss no i marianek, dzięki i jeśli będziecie kiedyś przejeżdżać przez moje strony z "ryską" na samochodzie to zapraszam, zawsze znajdzie się jakiś rabacik dla klientów z zagranicy a jeśli ktoś chciałby odpowiedzieć w temacie to wrzucajcie posty. Pozdrawiam KG
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok